TESOB Seçimleri Devam Ediyor

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, seçimlerin Trabzon esnafına yakışır olgunlukta geçtiğini bildirdi.

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Metin Kara, seçimlerin Trabzon esnafına yakışır olgunlukta geçtiğini bildirdi. Kara, yaptığı açıklamada, TESOB'a bağlı 49 meslek odasında seçimlerin devam ettiğini belirtti. Seçimlerin 1 Ocak'ta başlayarak Mart ayı sonuna kadar devam edeceğini ifade eden Kara, şöyle devam etti: "Seçimler Trabzon esnafına yakışır olgunlukta geçiyor. Her meslek odamızda gerçekleşen seçimler Trabzon esnafının güzel, anlamlı ve sabırlı yüzünü ortaya koymaktadır. Seçimlere olan katılım ve gösterilen hoşgörü anlayışı bizi mutlu etmektedir. Bu anlayışla seçimlerin devam edeceğini düşünüyoruz." Kara, demokrasinin en güzel örneği olan seçimlerde yarışın da olacağını vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı: "Sonuç ne olursa olsun kazanan esnafımız olmalı. Bu önemli odamıza başkan adayı olanlara seçimlerde başarılar diliyorum. Trabzon'un her alanda yükünü çeken, her şart altında direksiyonun başında olan şoför esnafı her zaman birlik ve beraberliğini korumalıdır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: