TEV'in Yıldızları, 3 yılda 30 kupa aldı

Turgutlu ilçesinde, TEV Cemile ve Samiye Bayar İlköğretim Okulu'nun Yıldız Erkek Voleybol Takımı, Okullar Arası YIldız Erkek Voleybol Türkiye Şampiyonasında

Turgutlu ilçesinde, TEV Cemile ve Samiye Bayar İlköğretim Okulu'nun Yıldız Erkek Voleybol Takımı, Okullar Arası YIldız Erkek Voleybol Türkiye Şampiyonasında yarı finale kalma hakkını elde etti.

Bu yıl Manisa il birinciliğinin ardından Konya'da Bölge birincisi olarak Isparta'daki yarı final müsabakalarına katılan TEV Cemile ve Samiye Bayar İlköğretim Okulu'nun yıldız takımı, burada ilk 8 takım arasına girerek Türkiye yarı finallerinde mücadele edecek.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Okul Müdürü Memduh Buran ve Beden Eğitimi Öğretmeni Yaşar Eser'i birlikte kabul eden Kaymakam Nazmi Günlü, başarılı öğrenci sporcuları tebrik ederek, emeği geçenler teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Günlü, TEV Cemile ve Samiye Bayar İlköğretim Okulu öğrencilerinin son 3 yıla 30 kupa sığdırdığını belirtti.

Okul Müdürü Memduh Buran, Isparta'da engellemelerle karşılaştıklarını ifade ederken, "Zoru başardık, söke söke aldık. Bu birlikte çalışmanın bir sonucu. Öğretmenimi, öğrencilerimi kutluyorum, ailelerine teşekkür ediyorum. Bu başarı yolunda bizlerden desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Kaymakamımız Nazmi Günlü'ye, Belediye Başkanımız Serhat Orhan ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ölmez'e teşekkür ederim." dedi.

Yarı final müsabakalarının 9-13 Mayıs tarihleri arasında Isparta'da yapılacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: