TEYDER'den Kadınlar Günü'nde Bayan Öğretmenlere Karanfil

Turhal Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (TEYDER), Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçede görev yapan bayan öğretmenlere...

Turhal Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (TEYDER), Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçede görev yapan bayan öğretmenlere karanfil dağıttı.

Dernek üyeleri ile okul okul gezerek öğretmenlere karanfil verdiklerini belirten Turhal Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Uğur Fidan, amaçlarının bir nebze de olsun bayanları sevindirmek olduğunu belirtti. Bayanların sadece bir günde hatırlamanın doğru olmadığını dile getiren Fidan, dernek olarak yılın birçok gününde bu konuda kapsamlı çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Geçen yıl başlattıkları ve halen devam eden 'Kızlarımız Okuyor Toplum Mutlu Oluyor' projesiyle çok sayıda kız çocuğunu okula başlattıklarını kaydeden Fidan, kadınlara ve kızlara değer verilmesi gerektiğini ifade etti.

Kadınlarına değer veren toplumların daha sağlam ve uzun ömürlü olduklarını ifade eden Fidan, bayan öğretmenlere dernek salonunda Kadınlar Günü nedeniyle çiğ köfte ikram ettiklerini aktardı.

Fidan, “Dernek olarak Dünya Kadınlar Günü'nde her yıl çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu yıl da ilçemizde bulunan ilk, orta ve lise okullarında bulunan tüm bayan öğretmenlerimize karanfil takdim ettik. Ayrıca derneğimizde yine bayan hocalarımıza çiğ köfte partisi düzenledik." dedi.

Karanfil dağıtımına katılan dernek üyelerinden Abdullah Şanlı ise bayan öğretmenlerin yapılan etkinlikten çok memnun kalarak kendilerine teşekkür ettiklerini söyledi. Karanfil hediyesinden ve çiğ köfte partisinden çok etkilendiklerini belirten bayan öğretmenler ise TEYDER yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: