Tezel Ulupınar'ı ziyaret etti

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ı Kdz. Ereğli Esnaf Sanatkârlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel,ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ı geçtiğimiz hafta içerisinde, Kdz. Ereğli Esnaf Sanatkârlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, Bölge Birliği Başkanı Mehmet Azman, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, Ereğli Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Murat Cebesoy, Kdz. Ereğli Taksiciler Derneği Başkanı Yücel Oktay, Muhtar İsmail İşgören ve TSO yönetim kurulu üyelerinden oluşan 12 kişilik grup Meclis’te ziyaret etti. Mehmet Azman’ın Başkanlığını sürdürdüğü kooperatifin, yapılan Genel Kurulda başkanlık görevine getirilen Hikmet Tezel’e ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sunan Ulupınar, kendisine yeni görevinde başarılar diledi. Kooperatifin yeni çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Tezel, yönetimi ile birlikte esnafın sıkıntıları ve talepleri doğrultusunda çalışacaklarını dile getirdi. Ulupınar ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada Kooperatifin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başkana ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: