TFF Antrenör Eğitimcileri Toplantısı Riva'da Yapılıyor

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Antrenör Eğitimcileri toplantısı, TFF'nin Riva'daki tesislerinde yapılıyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nda...

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Antrenör Eğitimcileri toplantısı, TFF'nin Riva'daki tesislerinde yapılıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda görev yapan antrenör eğitimcilerinin katıldığı toplantı, Futbol Geliştirme Direktörü Tolunay Kafkas'ın açılış konuşmasıyla başladı. A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı da Riva'ya ziyarette bulundu. Tolunay Kafkas'tan bilgi alan Avcı, saha çalışmalarını izledi.

Antrenör Lisans Kursları'ndaki teorik ve pratik derslerin değerlendirmelerinin yapıldığı toplantıda antrenör eğitmeninin sahip olması gereken özellikler, antrenör lisans kurslarında dikkat edilmesi gereken öncelikler gibi konular da ele alınıyor. Organizasyonda ayrıca antrenör eğitimlerinde ortak dil kullanımına yönelik çalışmalar da yapılıyor. Antrenör Eğitimcileri toplantısı 27 Temmuz Cuma günü sona erecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: