TFF Başkanı DEMİRÖREN Elazığ'a geliyor

TFF Başkanı Yıldırım DEMİRÖREN, Elazığspor ile Belediyespor Kulüpleri'ni ziyaret etmek amacıyla Cuma günü Elazığ'a gelecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım DEMİRÖREN, Elazığspor ile Belediyespor Kulüpleri'ni ziyaret etmek amacıyla Cuma günü Elazığ'a gelecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım DEMİRÖREN, Spor Toto Süper Lig’e yükselen Elazığspor ile Spor Toto 3. Lig’deki temsilcimiz Elazığ Belediyespor Kulüpleri’ni ziyaret etmek üzere Cuma günü Elazığ’a gelecek.

Çarşamba günü Türkiye Futbol Federasyonu’nun kararlaştırdığı toplantı için Şanlıurfa’ya gidecek olan DEMİRÖREN, Cuma günü Elazığ’a gelecek. İlk olarak Elazığspor Kulübü Sosyal Tesisleri’ni ziyaret edecek olan Başkan DEMİRÖREN, yönetim, teknik heyet ve futbolcularla biraraya gelecek. Federasyon Başkanı DEMİRÖREN’e tesisler ile Atatürk Stadyumu’ndaki sorunlar iletilecek ve çözüm konusunda istekte bulunulacak.

Reklam
Reklam

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım DEMİRÖREN, Spor Toto 3. Lig’deki temsilcimiz Elazığ Belediyespor’a da bir ziyaret gerçekleştirecek. Kulüp Başkanı Serkan GÜLLÜ ve Teknik Sorumlu Bülent GÜLLÜ’yle görüşecek olan DEMİRÖREN, daha sonra ilimizden ayrılacak…

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: