TFF Binasında 1 Saat Kalan Aziz Yıldırım Açıklama Yapmadı

UEFA'nın disiplin kuruluna sevk etmesinin ardından Futbol Federasyonu'nun İstinye’deki binasında Başkan Yıldırım Demirören ile yaklaşak...

UEFA'nın disiplin kuruluna sevk etmesinin ardından Futbol Federasyonu'nun İstinye’deki binasında Başkan Yıldırım Demirören ile yaklaşak bir saat görüşen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, binadan ayrıldı. TFF binasından ayrılan Aziz Yıldırım açıklama yapmazken gelirken olduğu gibi giderken de kendisinin kullandığı özel araçla binadan ayrıldı.

Başkan Aziz Yıldırım, TFF binasına giderek Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya geldi. Futbol Federasyonu'nda diğer yöneticiler de bulunmasına rağmen Aziz Yıldırım'ın TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile tek başına özel bir görüşme yaptığı öğrenildi. Aziz Yıldırım'ın UEFA müfettişlerinin Fenerbahçe'yi Disiplin Kurulu'na sevki sonrası gelişmeleri değerlendirmek, izlenecek yolu belirlemek için fikir alış-verişinde bulunmak üzere Futbol Federasyonu'na gittiği belirtildi.

Reklam
Reklam

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile yaklaşık 1 saatlik bir görüşme yapan Aziz Yıldırım hiç bir açıklama yapmadan İstinye'deki TFF binasından ayrıldı. Aziz Yıldırım ile birlikte görüşmeye Fenerbahçeli Yönetici Deniz Tolga Aytöre de katıldı.

Bu arada bu görüşmeye kısa bir süre sonra Rıdvan Dilmen'in de katılacağı belirtilmiş, ancak Rıdvan Dilmen'in görüşmenin 1 saat sürmesinden dolayı yetişemediği de öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: