TFF Bölge Müdürü Eserdi, Gençlik Hizmetleri VeSpor İl Müdürü Fındıklı'yı Ziyaret Etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, beraberinde TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ve TFF Akreditasyon sorumlusu Cem

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, beraberinde TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ve TFF Akreditasyon sorumlusu Cem Akdağ'la Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fındıklı'nın makamındaki ziyarette, Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta play-off müsabakalarının detayı hakkında istişare toplantısı yapıldı.

Müsabakaların gerçekleştirileceği İnönü Stadyumunun protokol düzeni ve diğer iş ve işlemlerle ilgili toplantının yapıldığı ziyaret kapsamında TFF Maç Planlama Müdürü Yalçın tarafından Fındıklı'ya TFF bayrağı ve rozeti hediye edildi.

Reklam
Reklam

Fındıklı da Malatya'nın bu ve benzeri organizasyonların her zaman üstesinden geldiğini, bu müsabakaların problemsiz bir şekilde tamamlanabilmesi için İl Müdürlüğü olarak üzerlerine düşen her türlü katkıyı vereceklerini belirtti. Katılan takımlara başarılar dileyen Fındıklı, "Lige çıkan kim olursa olsun asıl kazanan Türk futbolu olsun diyorum" dedi.

Muhabir: Malatya

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: