Tff Büyükler Futsal Ligi Süper Bölge Eleme Grup Müsabakaları

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Büyükler Futsal Ligi Süper Bölge Elemeleri kapsamında Malatya Grubu’nda oynanan müsabakalar...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Büyükler Futsal Ligi Süper Bölge Elemeleri kapsamında Malatya Grubu’nda oynanan müsabakalar sonucunda, Mersin Gençlerbirliği grup birincisi olarak, Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.

Türkiye Futbol Federasyonu ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Büyükler Futsal Ligi Süper Bölge Elemeleri Malatya Grubu’nda final maçında Mersin Gençlerbirliği ile Kayseri Demirspor İnönü Üniversitesi Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan müsabakayı 9-7 kazanan Mersin Gençlerbirliği, Malatya Grubu’nun birincisi oldu.

Reklam
Reklam

Malatya Grubu birincisi Mersin Gençlerbirliği’nin 25-26 Nisan tarihleri arasında Konya’da yapılacak olan Türkiye finallerine katılacağı kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz