TFF Dünya Kadınlar Günü'nü futbolla kutluyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Dünya Kadınlar Günü'nü futbol ile kutlayarak özel bir etkinlik gerçekleştirmeyi planlıyor....

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Dünya Kadınlar Günü'nü futbol ile kutlayarak özel bir etkinlik gerçekleştirmeyi planlıyor. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Bayan futbolcuların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde bir gösteri maçına çıkacağı duyuruldu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;
''Türkiye Futbol Federasyonu, futbolu geliştirme ve her kesime yayma çalışmaları kapsamında düzenlenen bu etkinlikte Bayanlar 1. Ligi ve milli takım oyuncularından oluşturulan karma ile Mehmet Ekşi ve Yücel Uyar'ın da aralarında bulunduğu milli takım antrenörleri mücadele edecek. Süleyman Seba Spor Salonu'ndaki futsal maçı olarak yapılacak etkinliği İstanbul'daki kız futbol okulu öğrencileri de izleyecek.

Reklam
Reklam

Bayan Milli Takımları ve lig karmasında Ezgi Çağlar, Hülya Ünlü, Ebru Gelirli, Serenay Aktaş, Dilek Özbiler, Fadime Kurnaz, Yeliz Demir, Sibel Duman, Çiğdem Belci, Handan Kasapoğlu, Başak Ersoy ve Beyza Balıkçıoğlu yer alacak.

Organizasyonun programı şöyle:
Tarih: 8 Mart Perşembe
Saat : 11.00
Yer: Süleyman Seba Spor Salonu/Dikilitaş
10.30 Karşılama
11.00 Özel maç
12.00 Tören.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz