Tff Eski Başkan Vekili Türkmen Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) eski başkan vekili Hadi Neşet Türkmen, sol solculuğuna dualarla uğurlandı.Şeker hastalığı...

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) eski başkan vekili Hadi Neşet Türkmen, sol solculuğuna dualarla uğurlandı.

Şeker hastalığı sebebiyle bacakları kesilen ve tedavi gördüğü hastanede kalp krizi neticesinde hayatını kaybeden TFF eski başkan vekili ve Fenerbahçe eski yöneticisi Hadi Neşet Türkmen'in bugün Bursa Ulucamii'nde cumayı müteakip kılınan cenaze namazına çok sayıda kişi katıldı. Cenazeye futbol camiasının yeterli ilgiyi göstermemesi dikkatlerden kaçmadı. Ampute futbol takımı oyuncuları da Türkmen'i son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Eşini kaybeden Sündüs Türkmen'i (63) kızı Hayal Türkmen Yılmaz (33) teselli etti. Babasının tabutunun başında taziyeleri kabul eden oğul Hakan Türkmen (26) ise acısını içene gömdü. Cenazeye TFF 1. Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Mehmet Ufuk Özerten, eski Milli futbolculardan Selim Özer ve eski Bbkanlardan Şükrü Erdem katıldı.

Reklam
Reklam

"YERİNİ HİÇ BİR ŞEY DOLDURAMAYACAK"

Eşini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadığını ifade eden 2 çocuk annesi Sündüs Türkmen, "Yerini hiç bir şey dolduramayacak. İçimde büyük bir boşluk var. O benim her şeyimdi. Allah onu nur içinde yatırsın. Acım büyük, hiç bir zaman hiç bir şekilde beni incitmedi. Bir arkadaş, bir dosttuk. Normal karı koca ilişkisinin dışında onunla olan ilişkimiz çok derindi. Benim için çok büyük bir boşluk olacak. Rahatsızlıkları dolayısıyla bunun gelmesi kaçınılmazdı. Biz elimizden geleni yaptık. 35 yıldır aynı yastığa baş koyduk. Hastalığın son dönemlerimde 24 saatimiz birlikte geçti. Onu kaybetmenin acısın tarifi imkansız. Bu benim için çok zor bir şey" dedi.

"TÜRK FUTBOL AİLESİNİN BAŞI SAĞ OLSUN"

Başkan Vekili Mehmet Ufuk Özerten ise, "Allah mekanını cennet etsin. Her şeyden önce güler yüzüyle, hayata bağlılığıyla, en kötü günlerinde bile hayata çok bağlı olan yakın bir dostumdu. Türk sporunun başı sağ olsun. Çok iyi bir futbol adamıydı. TFF'de birlikte görev yaptık. Fenerbahçe'de görev yaptı. Kendisine rahmet diliyorum. Türk futbol ailesinin ve Türkmen ailesinin ise başı sağ olsun" diye konuştu.

Reklam
Reklam

TFF, Beşiktaş, Galatarasay, Bursaspor ve Trabzonspor kulüplerinin yanı sıra, TSYD, Bedrettin Dalan, Mehmet Ali Yılmaz, Mustafa Sarıgül, Murat Yalçıntaş, Haluk Ulusoy, Levent Kızıl ve Ali Şen de cenazeye çelenk gönderdi. Hadi Türkmen Mudanya'da toprağa verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz