TFF, Fenerbahçe için olağanüstü toplandı

Futbolda şike soruşturmasıyla ilgili çalışmalar devam ederken, İstinye'de de hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Şu...

Futbolda şike soruşturmasıyla ilgili çalışmalar devam ederken, İstinye'de de hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Şu anda Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Fenerbahçe'nin taleplerini değerlendirmek üzere olağanüstü bir toplantı gerçekleşiyor.
Futbol Federasyon Yönetim Kurulu, Fenerbahçeli yöneticiler Ali Koç ve Ali Yıldırım'ın dün verdiği gelecek sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele etme talebiyle ilgili olarak biraraya geldi.
Gerçekleştirilen toplantıda, dün Fenerbahçe'nin Futbol Federasyon'dan bulunduğu ligden düşürme talebinin ayrıntıları görüşülüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz