TFF İdari Koordinatörü Buruk: Türkiye 2014'te bulunmalı

Dünya Kupası elemeleri fikstür toplantısı yarın yapılacak. 2014 FIFA Dünya Kupası elemelerinde A Milli Futbol...

Dünya Kupası elemeleri fikstür toplantısı yarın yapılacak. 2014 FIFA Dünya Kupası elemelerinde A Milli Futbol Takımı'nın da bulunduğu D Grubu'nun fikstür toplantısı yarın Hollanda'nın Amsterdam kentinde yapılacak.
Kura çekilişine 1. Pot'tan geldiği için Hollanda'nın evsahipliğinde yapılacak toplantı Hilton Hotel'de yerel saatle 11.00'de gerçekleştirilecek. Toplantıya, Türkiye Futbol Federasyonu adına A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, Sorumlu Yardımcı Oğuz Çetin, İdari Koordinatör Okan Buruk ve Milli Takımlar Müdürü Hüseyin Coşkun katılacak.
Fikstür toplantısında Türkiye'nin grubundaki rakipleri Hollanda, Macaristan, Romanya, Estonya ve Andorra'nın da temsilcileri hazır bulunacak.
Oğuz Çetin, Okan Buruk ve Hüseyin Coşkun, toplantıya katılmak üzere bugün sabah saatlerinde Amsterdam'a gitti. Teknik direktör Guus Hiddink'le bir araya gelecek olan ekip toplantının ardından Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'e geçecek. Ekip burada A Milli Futbol Takımı'nın kamp yapacağı otel ve 15 Kasım'da Hırvatistan - Türkiye arasında oynanacak play-off rövanş müsabakasının stadyumda incelemelerde bulunacak.

Reklam
Reklam

OKAN BURUK: TÜRKİYE DÜNYA KUPASI'NDA BULUNMALI
A Milli Futbol Takımı İdari Koordinatörü Okan Buruk, Türkiye'nin dünya kupasında bulunması gerektiğini söyledi.
A Milli Futbol Takımı Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin, İdari Koordinatör Okan Buruk ve Milli Takımlar Müdürü Hüseyin Coşkun yarın yapılacak toplantıya katılmak üzere İstanbul'dan Amsterdam'a hareket etti.
Atatürk Havalimanı'nda kısa bir değerlendirme yapan Okan Buruk, "Diğer takımlarla aramızda oynayacağımız maçların fikstürü belirlenecek. Karşılıklı görüşülecek. Zorlu rakipler. İnşaallah yine en iyisini yapmaya çalışacağız. Ülkemiz için önemli bir aktivite dünya kupası. O dünya kupasında bulunmamız gerekiyor. Ondan önce Avrupa şampiyonası var. Onu düşünmek lazım." dedi.
Teknik Direktör Guus Hiddink ile buluşacak olan yöneticiler Türkiye'nin rakipleri Hollanda, Macaristan, Romanya, Estonya ve Andorra temsilcileriyle bir araya gelecek. Eğer teknik adamlar fikstür konusunda anlaşmaya varamazsa daha sonra FİFA D Grubu'nun maç programını kendisi belirleyecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz