Tff Malatya Bölge Müdürlüğünde Yeni Tesis Çalışması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürlüğünün yeni hizmet binasının yapımı için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.53...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürlüğünün yeni hizmet binasının yapımı için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

53 bin 700 metrekarelik alanda 2 katlı hizmet binası, sentetik çim saha ile o alanda bulunan 2 adet çim saha için tribün ve ışıklandırma sisteminin yer aldığı projenin genel müdürlük onayına sunulduğu, genel müdürlük onayının ardından projenin ihale edileceği belirtildi.

UEFA ile TFF’nin katkısıyla yaklaşık 2 milyon TL’ye mal olacak tesisin 3 aşamada gerçekleştirileceği kaydedildi. Birinci aşamada TFF Malatya Bölge Müdürlüğünün hizmet vereceği 2 katlı bina yapılacak. Üst katında idari, alt katında ise soyunma odası, antrenör odası, eğitim merkezinin bulunacağı binanın, yıl sonuna kadar yapılması hedefleniyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: