TFF, Resmi Moda Sponsoru Sarar'la Sözleşmesini 4 Yıl Uzattı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), resmi moda sponsoru olan giyim firması Sarar'la sözleşmesini 4 yıl uzattı.Le...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), resmi moda sponsoru olan giyim firması Sarar'la sözleşmesini 4 yıl uzattı.

Le Meridian Otel'de gerçekleştirilen toplantıya TFF Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Başkanvekili Ufuk Özerten, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sarar Şirketler Grubu Ceo'su Emre Sarar ve milli futbolcu Emre Belözoğlu katıldı.

Toplantıda konuşan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "Federasyonun ilk sponsorlarından Sarar firmasıyla, mevcut federasyon olarak sözleşmeyi yeniden uzattık. Futbol sponsorlarla yaşıyor. Sarar firmasına milli takıma ve federasyonumuza olan güveninden dolayı teşekkür ediyorum. Bu sponsorluk inşallah hayırlı olur." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Sarar Şirketler Grubu Ceo'su Emre Sarar da "Bildiğiniz üzere Sarar olarak 1996 yılında bn beri Milli Takımlar Resmi Moda Sponsoru ünvanını gururla taşımaya devam ediyoruz. Bu ünvanı aldığımız ilk günden bu yana sporun tüm güzelliklerini, sporcularımız ve taknik heyetlerimiz ile birlikte yaşamaya, iyi günde ve kötü günde onların yanında olmaya özen gösteriyoruz. Bugün ise burada Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören le imzalayacağımz sözleşme ile 4 yıl daha Milli Takmımlar Resmi Moda Sponsoru olacağımızı söylemenin haklı sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise 68. yılında ve çok önemli bir kurum olan Sarar, 16 yıldır bizimle. Bu birlikteliği 20. yıla kadar uzatan Sarar kurumuna teşekkür ediyorum. Resmi müsabakalara ekip halinde Sarar'ın bize verdiği çok değerli ve güzel kıyafetleri giyiyoruz. Yarın da 500. maçımızda böyle olacak." diye konuştu.

Milli futbolcu Emre Belözoğlu da 1993 yılından beri milli takımlarda görev aldığını belirterek, "Bu şerefli formaya hizmet etmeye çalışıyorum. 1996 yılında ilk genç milli takımla Avrupa’ya giderken bir takımın, ilk defa takım elbiseyle seyehat ettiğine şahit oldum. O günden bugüne 16 yıl olmuş. Hem milli takıma hem de Sarar’a hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

DEMİRÖREN'DEN İMALI CEVAP

Bu arada şefaf bir yönetim olarak anlaşmanın ekonomik tarafının cevaplandırılmasının istenmesi üzerine Demirören, imalı bir şekilde, "Odama parmak iziyle giriyorum. İçeride masaj yapıyoruz. Televizyonlara da ihaleye fesat karıştıranları çıkarıp veya personeli buna zorlayan bu firmaya alın diyen insanları çıkarıp Türk futbolunu yönlendirmeye çalışıyoruz. Bunlar da kolay değil, bu nedenle rakam söylemeyeceğim." ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı ve teknik heyete yönelik eleştirilere de cevap veren Demirören, sözlerini şöyle tamamladı: "Abdullah hocayı takımın başına getirdi. Uzun vadeli bir takım kurduk. 2014 Dünya Kupası'na katılmakta zorlandığımız için eleştiriler ve yorumlar rahatsız edici boyutlara ulaştı. Uzun vadeli düşünmediğiniz takdirde başarılı olma şansınız yoktur. Kupalara kalıcı olarak katılmak istiyoruz. Yapıcı ve sabırlı olmaya davet ediyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: