TFF Süper Kupa Finaline Doğru

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Süper Kupa finalinin Anadolu'da yapılmasına çok sevindiklerini belirterek, "Umarım, Anadolu'nun büyük takımlara olan

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Süper Kupa finalinin Anadolu'da yapılmasına çok sevindiklerini belirterek, "Umarım, Anadolu'nun büyük takımlara olan özlemi ve bu coşkusu, buradan tüm Türkiye'ye ve Türk futboluna yansır" dedi.

Başkan Yıldırım Demirören, TFF Birinci Başkanvekili Ufuk Özerten, genel sekreter Emre Alkin, profesyonel kurul başkanı Arif Koşar ve diğer yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i' ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Demirören, Vali Öztürk'ü ziyaretinde, Cumhuriyet Caddesi'nde bir tur attıklarını belirterek, "O caddede özlemi duyduğumuz sahnelerle karşılaştık. Yaşanan trafik ve coşkudan dolayı o caddeyi 15 dakikada geçebildik. İnşallah televizyonlar bu güzellikleri de çekiyordur. Süper Kupa finalini Anadolu'da yaptığımıza cidden çok sevindik. Umarım, Anadolu'nun büyük takımlara olan özlemi ve coşkusu, buradan tüm Türkiye'ye ve Türk futboluna yansır" diye konuştu.

Vali Öztürk de, Erzurum'un Süper Lig'de takımı bulunmadığını belirterek, Süper Kupa finalinin kendileri için büyük bir şenlik ve festival olduğunu söyledi.

Süper Kupa'nın Erzurum'un değişimi açısından önemli olduğuna değinen Öztürk, hem Fenerbahçe, hem de Galatasaray'ın Erzurum'da çok sayıda taraftarı bulunduğunu belirtti.

Ziyaretin ardından Demirören, Vali Öztürk'e arkasında "Sebahattin Öztürk" yazılı 25 ve 61 numaralı 2 tane Türkiye forması hediye etti.

Öztürk de, Demirören'e Erzurum'u anlatan bir kitap hediye etti.

-Demirören'e oltu taşı tespih-

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi'ni ziyarette ise Demirören, kendilerine evsahipliği yaptığı için başkan Ahmet Küçükler'e teşekkür ederek, bugünün başladığı gibi güzel bir şekilde bitmesini diledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın iki yıl önce Süper Kupa karşılaşmasının Erzurum'da oynatılması sözünü verdiğini hatırlatan Demirören, "Biz de, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte yaptığımız görüşmelerin ardından, Süper Kupa maçının Erzurum'da oynatılmasına karar verdik. İnşallah hayırlısı olur. Herkes mutlu neticelerle buradan ayrılır" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kupa maçının Erzurum'da oynanmasında etkili olan TFF üyelerine teşekkür etti.

Küçükler, ziyaretin ardından Demirören'e Erzurum'a özgü Oltu taşından yapılmış bir tespih hediye etti. Demirören de Küçükler'e arkasında "Ahmet Küçükler" yazılı 25 numaralı Türk Milli Takımı forması hediye etti.

Muhabir: Çağlar Sefertaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz