TFF Süper Kupa'yı Kazanan Galatasaray, Ara Vermedi

TFF Süper Kupa maçında Fenerbahçe'yi Umut Bulut (2) ve Selçuk İnan'ın golleriyle 3-2 mağlup ederek...

TFF Süper Kupa maçında Fenerbahçe'yi Umut Bulut (2) ve Selçuk İnan'ın golleriyle 3-2 mağlup ederek TFF Süper Kupa'yı kazanan Galatasaray, yeni sezonun ilk haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Florya Metin OKtay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan antrenmanda oyuncular ısınma hareketlerinin ardından yarım sahada çift kale maç yaptı. Sarı-kırmızılı takımın antrenmanına Türkiye A Milli Takımı'nın Avusturya ile oynayacağı maç için kampa giden Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Umut Bulut ve Semih Kaya, Fildişi Sahili'nin Rusya ile yapacağı maçın kadrosunda yer alan Emmanuel Eboue, Fransa ile karşılaşacak olan Uruguay Milli Takımı'na çağrılan Fernando Muslera'nın yanı sıra, Türkiye 21 Yaşaltı Milli Takımı'nın İrlanda maçı için kampa davet edilen Emre Çolak ve Sercan Yıldırım katılmadı.

Reklam
Reklam

Yarını izinli geçirecek takım, çarşamba sabahı yapacağı çift idmanla hazırlıklarına devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: