TFF'de büyük operasyon!

Türkiye Futbol Federasyonu'nda radikal değişikliklere gidilecek. Başkan Yıldırım Demirören'in ilk planının ise başta Tahkim Kurulu olmak üzere bazı kurumlarda köklü değişimler yapmak olduğu ortaya çıktı.

YENİ VE YIPRANMAMIŞ İSİMLER GELECEK

TFF'nin kurul değişiklikleri konusunda atılacak adımları zamana bıraktığı öğrenildi. Geçen sezon Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Tahkim Kurulu ve Merkez Hakem Kurulu yüzünden başı çok ağrıyan federasyonun, yeni sezonda bazı kurul üyelerinin istifasını isteyerek yerlerine yıpranmamış ve deneyimli isimlerin getirileceği öğrenildi.

YILDIRIM DEMİRÖREN UEFA'NIN KARARINI BEKLİYOR

HT Spor'da yer alan habere göre; Birçok konuda radikal kararlar alma düşüncesinde olan TFF, Tahkim Kurulu'ndan gelecek haberi de beklemeye başladı. UEFA'nın cezaları sebebiyle Fenerbahçe başta olmak üzere çeşitli camiaların büyük eleştirisine uğrayan Türkiye Futbol Federasyonu, son gelişmeler üzerine UEFA Tahkim Kurulu'nda çıkacak kararı beklemeye başladı.

Reklam
Reklam

YABANCI SAYISI YENİDEN GÜNDEMDE

Yabancı oyuncu sayısını 6+0+4 olarak belirledikten sonra Fenerbahçe hariç tüm kulüplerin tepkisini çeken TFF, gelen baskılar üzerine konuyu yeniden gündemine aldı. Yönetim Kurulu'nun bu konuda ikiye ayrıldığı öne sürüldü. Bazı yöneticiler, "Kulüplerin isteğini gözönünde bulundurmamız gerekir. Yabancı uygulaması geçen sezonki gibi 6+2+2 olmalıdır" derken, diğer grubun ise "Türk futbolunun geleceği için kararımızda ısrarcı olmalıyız. Kısıtlamaya gitmezsek Türk futbolu büyük zarar görür" şeklinde görüş sergilediği bildirildi.