TFF'de 'tribün terörü' toplantısı

İSTANBUL (İHA) - Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakçı, stadlardaki tribün terörünün önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında, İstanbul ve Ankara Emniyet Müdürlüğü yetkilileriyle biraraya geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Levent'te bulunan merkezinde başlayan toplantıya, Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakçı, başkanvekilleri Şekip Mosturoğlu ve Hasan Doğan'la birlikte, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Özban, Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Suç Önleme Hizmetleri Şube Müdürü Kenan Başaran ile Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkan Yardımcısı Vasfi Kara katıldı.

Reklam
Reklam

Toplantıdan başka bir toplantıya katılmak üzere erken ayrılan İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, yaptığı açıklamada, statlarda yaşanan şiddet olaylarını önlemeye yönelik konuların masaya yatırıldığını belirtti. Taraftarların stada geliş gidişleri, maç sırasındaki stad düzeni gibi konuların konuşulduğunu kaydeden Celalettin Cerrah, "Stada gelenlerin rahat bir maç izleyebilmesi için valimizin başkanlığında bir koordinasyon birimi oluşturduk ve gerekli uygulamaları başlattık. Olayları önlemek için İstanbul Polisi olarak elimizden geleni yapacağız. Stada numarasız biletle girişe izin vermeyeceğiz" dedi.