TFF'den Play-off Ekiplerine Yemek

İZMİR (A.A) - PTT 1. Lig'de bu akşam oynanacak play-off yarı final rövanş karşılaşmalarında mücadele edecek kulüplerin başkanları, TFF'nin verdiği

İZMİR (A.A) - PTT 1. Lig'de bu akşam oynanacak play-off yarı final rövanş karşılaşmalarında mücadele edecek kulüplerin başkanları, TFF'nin verdiği yemekte bir araya geldi.

İzmir'deki bir restaurantta düzenlenen yemeğe, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar'ın yanı sıra Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin, Bucaspor Kulübü Başkanı Mehmet Bektur, Manisaspor Kulübü Başkanı Emre Hasgör ve Torku Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Zeki Çimen katıldı.

Reklam
Reklam

Yemekte, play-off final karşılaşmasının nerede oynanabileceğine dair fikir alışverişinde bulunulduğu, finalin Ankara, Eskişehir, İstanbul veya Kayseri'de yapılabileceğinin görüşüldüğü öğrenildi.

Muhabir: Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz