TFF'den, Tekirova Belediyespor'a Ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurulu üyeleri, Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Tekirova Belediyespor Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurulu üyeleri, Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Tekirova Belediyespor Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Temsilciler Kurulu Başkanı Fatih Tanfer, Antalya Bölge Müdürü Cansel Çevikol Tuncer ve üst klasman temsilci İlhami Kaplan'dan oluşan heyet, Tekirova Belediyespor'a ziyarette bulundu.

Tekirova Belediyespor tesislerini inceleyen heyet, daha sonra sosyal tesislerde Tekirova Belediyespor Onursal Başkanı Yusuf Üras ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüştü.

Reklam
Reklam

Arif Koşar, iklimi, tesislerin bakımlı olmasıyla Tekirova Belediyespor'un iyi bir altyapıya sahip olduğunu belirterek, Tekirova Belediyespor'un başarılı olmasının kendilerini mutlu edeceğini ifade etti.

Yusuf Üras ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Kendilerinin bu işe gönül vererek yola çıktıklarını anlatan Üras, "Sporu, gençleri iyi yöne çekmenin yanında tanıtım aracı olarak da görüyoruz. Çünkü bu bölgede bunlara ihtiyaç var. Ziyaretiniz ikinci ligi hedefleyen bizleri motive etti. Çalışmalarımıza destek olacak" dedi.

Konuşmaların ardından Koşar, Üras'a forma hediye etti. Üras da TFF yöneticilerine çeşitli hediyeler sundu.

Muhabir: Mehmet Çakmak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: