Tgb’den “t.c. Kaldırılmasın” İmza Kampanyası

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan T.C. ibaresinin tabelalardan kaldırılmaması için imza kampanyası...

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan T.C. ibaresinin tabelalardan kaldırılmaması için imza kampanyası başlattı.

‘T.C. için Türk Milleti Ayakta’ başlığının yazılı olduğu bültenleri dağıtan Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri, Taşköprü Cumhuriyet Meydanı'nda imza kampanyası düzenledi. TGB üyeleri, kamu kuruluş tabelalarından “T.C. Kaldırılamaz” yazılı stant açarak vatandaşlardan imza topladı. Bin imza hedefiyle yola çıktıklarını belirten TGB üyeleri, “Türkiye Gençlik Birliği Yükselen Halk hareketlerine önderlik etmeyi başardı. 29 Ekim’de, 10 Kasım’da Ankara’da, 8 Nisan’da Silivri’de eylemlerde Türkiye Gençlik Birliği her zaman önder konumunu korudu. Türk Milleti artık ayağa kalktı ve zulme karşı sessiz kalmıyor” dediler.

Reklam
Reklam

Vatansever Türk Milletinin hedefinin Ankara olduğunu belirten TGB üyeleri, “Türk Milletinin iradesini, azmini ve kararlılığını iktidara taşımaktır hedefimiz” diye konuştu.

Türkiye Gençlik Birliği üyeleri, Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan T.C. ibaresinin tabelalardan kaldırılmaması için vatandaşlardan imza topladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: