TGD Başkanı Soydan'dan Rektör Yörük'e Ziyaret

Trakya Gazeteciler Derneği (TGD) Başkanı Ali Soydan, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük'ü ziyaret etti.

Trakya Gazeteciler Derneği (TGD) Başkanı Ali Soydan, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük'ü ziyaret etti.

Yörük ile rektörlük binasında bir süre görüşen Soydan, TGD'nin, Edirne'nin yanı sıra Kırklareli ve Tekirdağ'da da örgütlenme çalışmaları başlattığını söyledi.

Üyelerine her türlü hizmeti vermek için büyük bir çaba içerisinde olduklarını belirten Soydan, "TGD'nin Edirne merkezli 'Balkan Gazeteciler Birliği'ni kurmak için 6 aydır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kısa süre içerisinde Balkan ülkelerinde görev yapan meslektaşlarımızın katılımıyla Edirne'de çeşitli etkinlikler düzenlemek istiyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yörük de Soydan'ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, üniversitenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyarette, TGD başkan yardımcıları Orhan Doğan, Yavuz Göktaş, genel sekreter Rahmi Cinokur, yönetim kurulu üyesi Bora Dandinoğlu ve muhasip üye Seyide Esen de hazır bulundu.

Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: