TGEV'de Tiyatrolu 23 Nisan Kutlaması

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TGEV) Nevşehir şubesi tarafından 23 Nisan etkiliği düzenlendi.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TGEV) Nevşehir şubesi tarafından 23 Nisan etkiliği düzenlendi.

TGEV Nevşehir Şubesi'nde düzenlenen 23 Nisan etkinliğine Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Sanat Topluluğu öğrencilere çocuk tiyatrosu sergiledi.

Program hakkında bilgi veren TEGV Şube Başkanı Serdar Kuzugüden, 23 Nisan kutlamaları kapsamında derneklerine gelen eğitim gören öğrencilerin bayram coşkusunu paylaşmak için üniversite öğrencileri ile tiyatro etkiliği düzenlediklerini söyledi.

Türkiye'nin her noktasında 23 Nisan etkinliği gerçekleştirdiklerini bu kutlamaların yanı sıra "1 SMS de sizden" kampanyası ile çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayra'mı dışında da her gün yanlarında olduklarını göstermeye çalıştıklarını belirten Kuzugüden, 23 Nisan'da başlatıkları kampanya ile 50 bin çocuğun eğitimine destek sağlayacaklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Kuzugüden, 18 yılıdır vakıf olarak 1 milyon 800 bin çocuğun gelişimine katkı sağladıklarını ve gelecek katkılarla 10 binlerce çocuğa daha bilgisayara, resimle, basketbolla tanışmasına imkan sağlanacağını sözlerine ekledi.

Muhabir: Murat Asil

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: