Tghsm’de Personelle Değerlendirme Toplantısı

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (TGHSM) , il ve ilçe personelleriyle değerlendirme toplantısı...

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (TGHSM) , il ve ilçe personelleriyle değerlendirme toplantısı düzenledi.

TGHSM’den yapılan yazılı açıklamada, il merkezi ve ilçelerde görevli tüm personelin katılımıyla yapılan toplantı Atatürk Spor Salonunda yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısı Başkanlığında yapılan genel değerlendirme toplantısında 2012 yılı başlangıcından itibaren yapılan tüm etkinlikler, yapım onarım işleri, personel durumu, hedefler ile ilgili bilgilendirme yapıldığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Toplantıda personelle spor faaliyetleri, gençlik faaliyetleri, Bakanlık ve Genel Müdürlükçe yürütülen projelerin durumu, tesisler,tesislerdeki eksiklikler, yapılması gerekenler, personelin çalışma düzeni gibi konularda karşılıklı olarak konuşulduğu, 2012-2013 sezonda daha verimli daha dikkatli bir performans sergilenmesi konusunda görüş birliğine varıldığı belirtildi.

Toplantının sonunda İl Müdürü Tatlısu personele şunları söylediği kaydedildi;” Amacımız, Tekirdağ İl sınırları içerisinde hiç bir fark gözetmeksizin tüm Tekirdağ halkına temiz, güvenli, rahat kullanılabilen spor tesislerinde spor yaptırmak; Gençlik Merkezinde gençlerimize her türlü Kültür ve Sanat etkinliği ile buluşturmaktır. Bu amaca ulaşmak için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün tüm personelinin eksiksiz bir çalışma perfomansı göstermelerini istiyorum.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: