Tgrt Belgesel Ekibi Erzincan’da

TGRT Belgesel Ekibi Değişen Türkiye Belgeseli için Erzincan’daki çekimlerini tamamladı.TGRT -TRT ve SHOW TV‘de...

TGRT Belgesel Ekibi Değişen Türkiye Belgeseli için Erzincan’daki çekimlerini tamamladı.

TGRT -TRT ve SHOW TV‘de yayınlanan “Mehmetçik” programı ile tanınan, Yapımcı Yönetmen Tahsin Gökmen “Değişen Türkiye” belgeseli için Erzincan ve çevresinde çekimler yaptı. Ekşisu, Girlevik Şelalesi gibi tarihi ve turistik mekanların yanı sıra şehir merkezinde çekimler yapan TGRT Ekibi belediye başkanlarının yanı sıra gazeteci ve bürokratlarla da röportajlar yaptı.

Yapımcı Yönetmen Tahmin Gökmen, Erzincan’ın modern görüntüsü ve gelişimi ile bir çok şehre örnek olacak yapıya sahip olduğunu belirterek; “1980’li yıllarda askerlik görevini burada yaptım. O dönemden bu zamana kadar, Erzincan’ı gelişmiş ve modern bir şehir haline geldiğini gördü. Doğu’nun Paris’i olan Erzincan’da tarihi ve turistik mekanların yanı sıra, yaşanan gelişmeleri ve şehrin değişimini görüntüledik. Şehrin mimarları ile röportajlar yaptık” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yapımcılığını Tahsin Türkmen’in sunuculuğunu ise Ayçin Gönül’ün üstlendiği "Değişen Türkiye” adlı program TGRT Belgesel Televizyon kanalında, ilk olarak 27 Mayıs tarihinde saat 13.45’te yayınlanacak gün içerisinde tekrarlanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: