Tgrt Ekibi Darende’de Çekim Yaptı

Malatya’nın Darende ilçesindeki tarihi ve turistik yerleri gezerek çekim yapan TGRT ekibi, ilçedeki tarihi yapıları...

Malatya’nın Darende ilçesindeki tarihi ve turistik yerleri gezerek çekim yapan TGRT ekibi, ilçedeki tarihi yapıları ve doğayı çok beğendi.

TGRT Haber’de yayınlanan “Değişen Türkiye” isimli program yapımcısı Tahsin Gökmen koordinesindeki ekip, perşembe gününe kadar Malatya’da çekim yapıp ilin tanıtımını gerçekleştirecek.

Vali Vasip Şahin, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ilin diğer protokol üyeleri, esnaf ve ticaret yetkilileri ile çekim yapıp büyükşehir yolunda ilerleyen Malatya’yı “Değişen Türkiye” isimli programda tanıtacak olan TGRT ekibine, Darende ilçesinde Türkiye Gazetesi yazarlarından Malatyalı olan İsmail Kapan, Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu da eşlik etti.

Reklam
Reklam

Hulusi Efendi Vakfı’nın hizmetlerinin çekimini yapan TGRT ekibi, Somuncu Baba Külliyesi, kanyonda rafting ve Günpınar Şelalesi’nin de çekimini gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: