TGTV, Genç Cumhuriyeti ziyaret ettı

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı 29-31 Ocak 2013 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine "STK Temas Ziyaretinde" bulundu.

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı 29-31 Ocak 2013 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine "STK Temas Ziyaretinde” bulundu. 29 Ocak 2013 tarihinde Türkiye’den 21 STK’yı temsilen 26 kişilik bir heyet ile Lefkoşa’ya giden heyet 3 günlük sivil diplomasi çalışması yaptı.

3 günlük temas neticesinde, KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Derviş Eroğlu, KKTC Başbakanı Sayın İrsen Küçük, KKTC Maliye Bakanı Sayın Ersin Tatar, KKTC Ulaştırma ve Bayındırlık Bakanı Sayın Hamza Ersan Saner, KKTC Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Sayın Ali Çetin Amcaoğlu, Ekonomi ve Enerji Bakanı Sayın Sunat Atun, KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Şerife Ünverdi, T.C Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Seradar Denktaş, Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, KKTC Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Mustafa Kemal Kaymakamzade, KKTC Din İşleri Başkanı Talip Atalay makamlarında ziyaret edilmiş ve görüş alış verişinde bulunulmuştur.

Reklam
Reklam

Ayni tarihlerde İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği’nin Kuzey Kıbrıs’ta düzenlediği “9. Gençlik Forumu” açılış programına da katılan TGTV Heyeti, Golden Tulıp Otelde 20’den fazla STK ‘dan 90’dan fazla davetli ile “ TGTV STK Toplantı Yemeği” programı yaptı.

TGTV Heyeti 31 Ocak saat 10.00 da Golden Tulıp Otelde yaptığı bir basın toplantısı ile KKTC Temas Programı hakkında basına bilgi verdi.

Heyetin KKTC programı Lefkoşa, Girne turu ve şehitlik ziyareti ile son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: