The British International School'da 40 Ülke Öğrencisi Bir Arada

- The British International School Istanbul'da, ABD’den Fransa’ya, Almanya’dan Japonya’ya, Avusturalya’dan Rusya, Kanada ve Çin’e kadar, Türkiye’de ikamet eden 40

- The British International School Istanbul'da, ABD’den Fransa’ya, Almanya’dan Japonya’ya, Avusturalya’dan Rusya, Kanada ve Çin’e kadar, Türkiye’de ikamet eden 40 farklı ülkeden öğrencilere 25 yıldır tek çatı altında eğitim veriliyor.
The British International School'da okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde 2.5-18 yaş arasındaki öğrencilere eğitim veriliyor. Zekeriyaköy ve Etiler olmak üzere 2 kampüsünde toplam 1,250 öğrenci kontenjanı bulunan okulun, Etiler Kampüsü’nde 2.5-11 yaş grubu, Zekeriyaköy Kampüsü’nde ise 2.5-18 yaş grubu öğrencileri eğitim alıyor.
COBIS (Council of British International Schools), CIS (Council of International Schools) ve NEASC (New England Association of Schools and Colleagues) olmak üzere, bu üç uluslararası akreditasyona sahip olan The British International School, İstanbul’un ilk ve tek uluslararası özel okulu özelliğiyle öne çıkıyor.
Milli Eğitim Bakanlığı müfettişleri, Uluslarlarası Bakalorya ve Cambridge Uluslararası Sınavları ile birlikte okul, aynı zamanda sahip olduğu bu üç akreditasyon kuruluşu tarafından denetleniyor. Okulda, İngiliz Ulusal Müfredatı, Cambridge IGCSE Programı (Uluslararası Ortaöğretim Genel Sertifika Programı) ve Uluslararası Bakalorya Diploma Programı (Full IB Diploma Programme) bir arada sunuluyor.
The British International School Istanbul’un Tam Diploma Programı öğrencileri, son 4 yılın her birinde yüzde 100 başarı oranı elde ederek, Uluslararası Bakalorya Diploma Programı’nda, dünya ortalamasının üzerinde notlar aldılar.
Okulun öğrencileri son 2 yılda da, üç kez Cambridge IGCSE Programı’nda ‘Dünyanın En İyisi’ ödülünü kazandılar. Bu başarıları sayesinde öğrenciler; Cambridge, Londra, İngiliz Kolombiya, Londra Ekonomi ve Lancaster Üniversitesi, Kalifornia Üniversitesi Berkeley gibi okullar ile İngiltere’de, Amerika’da, Kanada’da ile Avrupa genelinde ve Türkiye’de bulunan bir çok prestij sahibi üniversitelerde eğitimlerine devam ettiler.
Öğrenciler, Belgrad ormanları yakınında 24 dönüm alanda kurulu Zekeriyaköy Kampüsü’nde ve 450 metrekare bahçeli alanı ile İstanbul’un kalbi Etiler Kampüsü’nde öğrenim görüyor. (Fotoğraflı)

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: