The Hobbit: The Battle of the Five Armies'in son fragmanı görücüye çıktı

Hayranları tarafından büyük bir ilgiyle beklenen The Hobbit efsanesinin son halkası The Hobbit: The Battle of the Five Armies'in son fragmanı sinemaseverlerin görücüsüne çıktı.

Yüzüklerin Efendisi serisinin ardından Hobbit üçlemesi için yönetmen koltuğuna oturan Peter Jackson'un son filminde adından anlaşılacağı gibi büyük bir savaş bizleri bekliyor.

1937 yılında Tolkien'in yazdığı The Hobbit kitabı teknolojinin gelişmesiyle beraber beyaz perdeye aktarıldı. İngiliz yazar J. R. R. Tolkien'in yazdığı kitaptan uyarlanan ve Yüzüklerin Efendisi serisinin öncesini anlatan The Hobbit filminde Martin Freeman, Richard Armitage'ın yanında seriyi takip edenlerin bileceği gibi Yüzüklerin Efendisi filminden tanıyacağınız Lee Pace, Cate Blanchett, İan Mckellen, Orlando Bloom gibi isimler yer alıyor. Serinin acımasız karakteri Smaug'a ise Sherlock dizisiyle adından sıkça söz ettiren Benedict Cumberbatch hayat veriyor.

Reklam
Reklam

Serinin bu filminde Ejderha Smoug'la karşılaşan Bilbo Baggins (Martin Freeman) ve arkadaşlarının zenginliklerle dolu dağı nasıl koruyacakları,ne tür zorluklarla karşılaşacakları merak konusu oldu. Yayınlanan son fragman heyecanlı bekleyişe değecek gibi duruyor. The Hobbit: The Battle of ehe Five Armies 1 ay kadar sonra izleyici karşısına çıkacak.