The Puppet Show Gkv'de Minikleri Eğlendirdi

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlköğretim Okulu 1. ve 2. sınıf öğrencileri dünyadaki en iyi kukla...

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlköğretim Okulu 1. ve 2. sınıf öğrencileri dünyadaki en iyi kukla ustalarından Amerikalı Scott Land'in gerçekleştirdiği muhteşem kukla gösterisiyle eğlendi.

Kendi yaptığı birbirinden ilginç kuklaları, her kuklaya özel kurguladığı hareket ve müziklerle sunan kukla ustanın gösterisi, öğrencilerin büyük ilgisini çekti. Scott Land 8 yaşındayken bir fuarda gördüğü kuklalardan etkilenip kütüphanelerde bu konuyla ilgili araştırmalar yapmaya başlamasıyla kukla sanatçısı olduğunu ifade ederken, minik GKV'lilere de kutla oynatma sanatının inceliklerini gösterdi.

Reklam
Reklam

Küçük yaştan itibaren kuklaların yapım ve kostüm dikimi gibi tüm ayrıntılarını kendisinin tasarladığını ifade eden ünlü kuklacı, bir kukla yapımının yaklaşık dört ayını aldığını ve halen koleksiyonunda 162 kuklanın bulunduğunu sözlerine ekledi. Kuklalarıyla dünyanın hemen her yerinde gösteri yapan Scott Land, gösterisinin sonunda GKV'li öğrencilerle söyleşi yaparak kukla sanatı konusundaki soruları yanıtladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz