The Walking Dead 6. sezon 2. bölüm fragmanı nefes kesti

Ekranlara iddialı bir giriş yapan The Walking Dead 6. sezon 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Robert Kirkman'ın çizgi roman serisinden uyarlanan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar büyük merak konusu. İşte, The Walking Dead 6. sezon yeni bölüm fragmanı ve detayları!

The Walking Dead 6. sezon 2. bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Zombi fanlarının ve fantastik dizi severlerin ilgi odağı olan dizinin yeni bölümünde heyecan dozu giderek artıyor. Dünyada yaşanan salgın sonucu zombiye dönüşen insanları konu edinen The Walking Dead'in bu hafta ekrana gelecek bölümünde İskenderiye sakinleri, yeni bir sorunla karşı karşıya geliyor. Sosyal medyada da sık sık tartışmalara konu olan The Walking Dead 6. sezon 2. bölümüyle 18 Ekim Pazar akşamı kendi kanalı AMC'de de!

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 2. BÖLÜM ÖZETİ

Başrollerinde Andrew Lincoln, Steven Yeun, Norman Reedus, Lauren Cohan gibi isimlerin yer aldığı The Walking Dead 6. sezon 2. bölümünde hayatta kalmayı başaranlar için yeni bir savaş dönemi başlıyor! Sevdiği insanları kaybetme konusuna hızlı bir giriş yapan Deanna Monroe'un oğlunun da hayatının tehlikeye giriyor. Genel olarak insanlar ve zombiler arasındaki etkileşim sağlam diyaloglarla işleneceği The Walking Dead yeni sezon 2. bölümünde gözetleme kulesinde olan Spencer, kendini ve yanındakileri korumak adına savaş açıyor. Carl da yeni ev ve güvenli bir yaşam için savaşmaya kararlıdır ancak Carol evde kalmak ve Judith'i korumak ister. Kurtarılmış bölgedekiler zombi saldırılarından korunmak isteyen ekip başarılı olacak mı?