The Walking Dead 6. sezon 4. bölümü nefes kesti

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ses getiren The Walking Dead 6.sezon son bölümüyle yine ilgi odağı oldu. AMC ekranlarında yayınlanan The Walking Dead 6. sezon 4. bölümünde yaşananlar, haberimizde!

The Walking Dead 6.sezon 4. bölümüyle izleyici karşısındaydı. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir ilgiyle takip edilen, başrollerinde Andrew Lincoln, Steven Yeun, Norman Reedus, Lauren Cohan gibi isimlerin yer aldığı The Walking Dead yeni sezonunda Lennie James tarafından canlandırılan Morgan ön planda olmaya devam ediyor. Peki, The Walking Dead 6. sezon son bölümünde neler yaşandı? Kurtarılmış bölgedekiler zombi saldırılarından korunmak isteyen ekip başarılı olabildi mi? Bu soru işareti dün akşam ekrana gelen The Walking Dead 6.sezon 4. bölümünde yanıt buldu.

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 4. BÖLÜM ÖZETİ

The Walking Dead 6. sezon 4. bölümünde hayatta kalmayı başaranlar, kurtarılmış bölgede ruhlarını ödün vermeden için bir çapa gösterdi. Ancak genel olarak insanlar ve zombiler arasındaki etkileşim sağlam diyaloglarla işlendiği dizinin son bölümündeki şok ölüm herkesi şaşırttı. Ölen kişi kimdi? Glenn mi? Zombi istilasından kurtulmak için birçok yöntem deneyen insanlar başarılı olabilecekler mi? Ya da başarısız olup onlar da bir zombi mi olacak? Tüm bu soru işaretleri, The Walking Dead 6. sezon son bölümünde yine yanıtsız kaldı.