The Walking Dead'in sezon finali 90 dakika olacak

The Walking Dead'in merakla beklenen sezon finali hakkında AMC'den açıklama geldi.

***

The Walking Dead'in merakla beklenen sezon finali hakkında AMC'den açıklama geldi. Kanal, 3 Nisan'da yayınlanacak final bölümünün 90 dakika olacağını duyurdu. Bölümün süresi dışında bir özelliği de sezon boyunca ismini duyduğumuz ama bir türlü göremediğimiz Negan ile tanışacak olmamız.

***
Sezon finali hakkında konuşan Josh McDermitt, "Genelde senaryoyu bir saatte okurum fakat finali sayfaları daha hızlı çeviremediğim için 20 dakikada okudum. Okumam bittikten sonra karnıma yumruk yemiş gibiydim. Dizide artık yeni bir bölgedeyiz ve anlatmak istediklerimizi daha önce kullanmadığımız yöntemlerle anlatıyoruz." dedi.

***
THE WALKİNG DEAD HAKKINDA İLGİNÇ BİLGİLER
***
-The Walking Dead'de "zombi" tabiri hiç kullanılmadı ve "aylaklar, sürü" gibi isimler takıldı.

-Zombi rolündeki oyuncular diğer oyuncularla birlikte yemek yemiyor ve zombi gibi yürüyebilmek için "zombi okulu" adında ki yerde ders alıyorlar.

-Birinci bölüm de Rick hastaneden çıkıp ilk zombisini öldürdükten sonra üzerine sıçrayan kanlardan kuru kafa görüntüsü çıkmıştır ve dizinin ilk bölümü Cadılar Bayramı'nda yayınlanmıştır.

-Darly karakterinin kullandığı Horton Scout HD 125 marka tüfek 300 dolardır.

  • Dizinin 3. sezonun ilk bölümü 10 milyon kişi tarafından izlendi ve bugüne kadar ki en yüksek izlenme oranına sahip olan bölümlerden oldu.

  • Bu sezona kadar TWD'de toplamda 349 tane zombi öldürüldü, en çok zombi öldürenler Rick, Darly ve Andrea'dır.

-İlk sezon da çatıda çekim yapılırken Merle Dixon'u gören halk onu gerçek bir keskin nişancı sandı ve çekim yapılan yere gerçek bir SWAT timi geldi, fakat daha sonra konu olaysız çözüldü.

-3. Sezon'da ölen 17 kişinin sadece 3'ü zombiler tarafından öldürüldü, diğerleri ise yaşayanlar tarafından öldürüldü.

-Aslen Koreli olan Steven Yeun bir söyleşide ailesinin dizinin sadık izleyicilerinden olduğunu söyledi ve babasının dizide hayatını kurtaran Melissa McBride (Carol)'a teşekkür etmesini söyledi, Yeun bunun bir kurgu olduğunu hatırlatsa da ısrarı üzerine teşekkürü iletti.

-Zombilerin canlılıklarını yitirdikleri için oyuncuların göz kırpmamaları gerekiyor. Eğer kırparlarsa montaj sırasında bunlar siliniyor.