Thief’de En İyi Görüntü PC’de Elde Edilecek

Eidos, yeni Thief oyununun PC’de PlayStation 4 ve Xbox One’dan daha iyi görüneceğini açıkladı.

Eidos Montreal’in geliştirdiği yeni Thief oyununun teknik sanay yönetmeni Jean-Normand Bucci yaptığı açıklamayla, yeni Thief oyununun PC’de PlayStation 4 ve Xbox One’lardan daha iyi görüneceğini açıkladı. Thief’in, Sony ve Microsoft’un yeni nesil konsolları için oyunseverlerin alışageldiğinden çok daha fazlasını sunacağını belirten Jean-Normand Bucci, bununla beraber Thief’in PC’deki versiyonunun daha da iyi olacağını iddia ediyor.

Yeni nesil konsolların oldukça güçlü ve etkili olduğunu söyleyen Bucci, üst düzey bilgisayarlar ve yeni nesil konsollar arasındaki farkın önemli ölçüde kapandığını ve PlayStation 4 ve Xbox One’ın konsol tercih eden oyunseverlere alıştıklarından çok daha iyi bir oyun deneyimi sunduğunu belirtti. Ancak Bucci, Thief’in PC versiyonundaki grafiksel özelliklerin yeni nesil konsollardan birçok konuda daha üstün olduğunu açıkladı.

Reklam
Reklam

Eidos Montreal’in geliştirdiği Thief’in PC versiyonu, AMD’nin yüksek performanslı grafikler için geliştirdiği Mantle API’yı destekleyecek ilk oyunlardan biri olacak.