THK Beyşehir Şubesi'nde Hedef Daha Fazla Deri Toplamak

Türk Hava Kurumu (THK) Beyşehir Şube Başkanı Ahmet Gündüz, bu yıl kurban derisi toplamak için gereken hazırlıkları yaptıklarını söyledi.

Türk Hava Kurumu Beyşehir Şube Başkanı Ahmet Gündüz, bu yıl kurban derisi toplamak için gereken hazırlıkları yaptıklarını söyledi. Gündüz, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçmiş yıllarda deri toplama hususunda tek yetkili kurumun THK iken yönetmelikte yapılan değişiklikle arzu eden her kurum ve derneğin kurban derisi toplamasının mümkün hale geldiğini belirtti. Kurban derisi toplamayı sürdüreceklerini ifade eden Gündüz, "Önceki yıllarda, elde ettiğimiz geliri bazı kurumlarla paylaşmak zorunda kalıyorduk. Yeni dönemde tüm gelirler kurumumuza kalacak. Düzenleme bu açıdan da olumlu oldu. Bu yıl, daha fazla kurban derisi toplamayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz. THK'ya gönül rahatlığıyla derilerimizi verelim" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz