THK, Edirne’de 3 Bin 759 Adet Kurban Derisi Topladı

EDİRNE (AA) - Türk Hava Kurumu (THK) Edirne Şubesi,  4 günlük Kurban Bayramı süresince 3 bin 759 adet kurban derisi topladı.

Türk Hava Kurumu (THK) Edirne Şubesi, 4 günlük Kurban Bayramı süresince 3 bin 759 adet kurban derisi topladı. THK Edirne Şube Başkanı Mehmet Tan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıla oranla kurban derilerinde bu yıl çok az bir düşüş olduğunu ifade etti. Bu yıl da vatandaşların kurban derileri için THK'yı tercih ettiklerini anlatan Tan, "Bayramda 10'u gezici ekip olmak üzere toplam 30 kişi kurban derisi topladı. Merkez ilçeye bağlı 37 köy ve 24 mahallede çalışmalarımızı yaptık. Kurban Bayramı süresince 3 bin 505 koyun, 24 keçi ve 230 adet sığır derisi toplandı. Bu yıl da bizi tercih eden vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum .Bu yıl toplanan derilerden elde edilecek gelirin tamamı THK'ya kalacak " dedi. Tan, kurban derilerinin toplanmasında desteklerini esirgemeyen başta Edirne Valisi Hasan Duruer olmak üzere diğer kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: