THK Ereğli Şube Başkanı Likoğlu:

Türk Hava Kurumu (THK) Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, ilçenin sorunlarının çözümü için üzerlerine düşen her türlü sorumluluğu yapmaya hazır

Türk Hava Kurumu (THK) Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, ilçenin sorunlarının çözümü için üzerlerine düşen her türlü sorumluluğu yapmaya hazır olduklarını bildirdi.

Likoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Ereğli'nin sorunları hakkında gecesini gündüzüne katarak tüm mesailerini harcadıklarını belirtti.

İftira, fitne, fesat çıkararak kavga etmeye değil, birlik ve beraberlik içerisinde olmaya ihtiyaçlarının bulunduğunu ifade eden Likoğlu, şunları kaydetti:

"İlçede yeni bir anlayış ve açılım ortaya koyuyorum. Hiçbir şey bundan böyle eskisi gibi olmayacak. Bu açılım ve anlayış, birilerinin işine gelmeyebilir. Ereğli'nin geleceğinin önünde engel olan, birlik ve beraberliği bozmaya çalışan ucuz işlerle uğraşan ve bundan geçinenler deşifre edilecek. Toplum tarafından temizlenecektir. İlçenin sorunlarının çözümü için üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yapmaya hazırız."

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: