THK Fethiye Şubesi, 262 bin TL fitre ve zekat topladı

Türk Hava Kurumu (THK) Fethiye Şubesi Ramazan ayı boyunca dağıtılan fitre zarfları ile 262 bin...

Türk Hava Kurumu (THK) Fethiye Şubesi Ramazan ayı boyunca dağıtılan fitre zarfları ile 262 bin 310 TL toplandığını açıkladı.
THK Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan 121 köy ve mahalle muhtarına dağıttığı 30 bin adet zarfı topladı. Şube Başkanı Mustafa Özkaya, fitre zarflarının içinden çıkan paranın 262 bin 310 TL olduğunu bildirdi.
Geçen yıl toplanan 239 bin TL’yi geçerek kendi rekorlarını kırdıklarını aktaran Özkaya, fitrelerini kuruma veren vatandaşlara teşekkür etti.
Toplanan paranın yarısının Fethiye’de kalacağını söyleyen Özkaya, geri kalan paranın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Türk Kızılayı, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu, Diyanet Vakfı ve Türk Hava Kurumu aracılığıyla yardıma muhtaç olan ailelere ulaştırılacağını açıkladı.
Türk Hava Kurumu Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya, “Her yıl olduğu gibi Fethiyeli hayırsever halkımız Türk Hava Kurumu fitre ve zekat zarflarına yoğun ilgi ve talepte bulundu. 2010 yılında bilindiği gibi 239 bin TL fitre ve zekat geliri sağlamıştık. Bu yıl gelirimizi daha da arttırarak 262 bin 310 TL’ye ulaşmış bulunmaktayız. Fitre ve zekat zarflarının halkımıza ulaşmasında büyük gayret ve özveri gösteren çalışmaları ile Türk Hava Kurumu’na her yıl büyük faydaları bulunan tüm köy ve mahalle muhtarlarımıza şükranlarımızı sunarız.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz