Thk Gediz Şubesi, Deri Ve Bağırsak Gelirlerinin Yarısını Syd Vakfına Bağışladı

Türk Hava Kurumu (THK) Gediz Şubesi, Kurban Bayramında elde edilen deri ve bağırsak gelirlerinin yarısını...

Türk Hava Kurumu (THK) Gediz Şubesi, Kurban Bayramında elde edilen deri ve bağırsak gelirlerinin yarısını Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına (SYD) bağışladı.

THK Gediz Şube Başkanı Taylan Şen, 2010 yılında deri ve bağırsak bağışlarından elde ettikleri 33 bin liranın yarısını SYD Vakfına bağışlamak üzere İlçe Kaymakamı ve Vakıf Başkanı İsmail Çorumluoğlu'na teslim etti.

Yapılan bağışla ilgili bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, THK Gediz Şubesi tarafından bağışlanan 16 bin 500 lira parayı ilçe ve çevresinde eğitim gören muhtaç çocuklar yararına kullanacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Kaymakamlık ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının yaptığı eğitim yardımlarına destek veren Türk Hava Kurumu Gediz Şube Başkanı Taylan Şen ve çalışma arkadaşlarına katkılarından dolayı teşekkür eden Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, "Muhtaç çocuklarımızın eğitimi için harcanacak olan paralarda katkısı olan herkesi kutluyorum" dedi.

Türk Hava Kurumu Gediz Şube Başkanı Taylan Şen de, bağışlanan kurban derileri ve bağırsaklardan elde edilen gelirlerin yarısının Çocuk Esirgeme Kurumu, Kızılay, Türk Hava Kurumu ve Diyanet Vakfı gibi kurumlarda kullanıldığını diğer yarısını da Gediz'deki muhtaç insanlar yararına kullanılmak üzere İlçe Kaymakamlığına teslim ettiklerini söyledi.

Şube Başkanı Şen, "Türk Hava Kurumu'na sağlanan gelirler, Türk Hava Yollarına pilot yetiştirme, orman yangınlarında havadan yangın söndürme, hasta ve yaralı taşıyarak hayat kurtarma gibi önemli işlerde de kullanılıyor. Kuruma yapılan tüm bağışlar halkımıza çok daha yararlı biçimlerde geri dönüyor. Bu bağışların en iyi şekilde değerlendirildiğinin tüm vatandaşlarımız tarafından bilmesini istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: