THK Manavgat'ta 2 dini bayramda 177 bin lira gelir elde etti

Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Manavgat Şubesi, ilçede Ramazan ayı ve Kurban Bayramı'nda toplam 177...

Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Manavgat Şubesi, ilçede Ramazan ayı ve Kurban Bayramı'nda toplam 177 bin lira gelir elde etti.
THK Manavgat Şube Başkanı Hasan Arslan, THK'nın kuruluşunun 87. yıl etkinlikleri çerçevesinde Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'yu ziyaret etti. Arslan, Kaymakam Bulgurlu'ya THK'nın armasını hediye etti. Arslan, Bulgurlu'ya THK'nın Manavgat'ta yaptığı faaliyetler hakkında bilgi verdi. Başkan Arslan, THK'nın Manavgat'ta Ramazan ayında 57 bin lira, Kurban Bayramı'nda büyükbaş ve küçükbaş deri satışlarından 120 bin lira gelir elde ettiğini kaydetti. Ramazan ve Kurban Bayramı'nda toplamda 177 bin lira gelir elde ettiklerini anlatan Arslan, elde edilen gelirin yüzde 40'ının THK'nun, yüzde 10'unun Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu ve Diyanet Vakfı ile yüzde 50'sinin de Manavgat Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV)'na bağışlandığını söyledi. Arslan, elde ettikleri gelirinin bir kısmını da Aksaz köyündeki cami inşaatı için bağışladıklarını ifade etti. Arslan, "THK olarak halkımızın yaptığı yardımlardan ötürü teşekkür ediyoruz. Kuruluşumuzun 87. yıl etkinlikleri çerçevesinde Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu'yu ziyaret ettik. Yaptığımız çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptık. Model uçak kursu açmak istiyoruz. Bu bağlamda proje çalışması yapıyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz