THK Polatlı'da 45 Bin Lira Fitre Topladı

Türk Hava Kurumu (THK) Polatlı Şubesi'nin, Ramazan ayında 45 bin TL fitre toplandığı bildirildi.

Türk Hava Kurumu (THK) Polatlı Şubesi'nin, Ramazan ayında 45 bin TL fitre toplandığı bildirildi.

THK Polatlı Şube Başkanı Ahmet Erdoğan, yaptığı açıklamada, geçen yıl 36 bin TL fitre topladıklarını, bu yıl ise bunun yüzde 25'lik artışla 45 bin TL olarak gerçekleştiğini kaydetti.

THK'nın Karapınar, Karahamzalı ve Sarıoba köyleri ile İMKB, İnönü, Yavuz Selim, Cumhuriyet ve Mehmet Akif ilköğretim okullarına 24-26 Ekim'de defter yardımı gerçekleştireceklerini ifade eden Erdoğan, çalışmalarına katkı sunan Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin ve Belediye Başkanı Yakup Çelik'e teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Erdoğan, THK bütçesi baz alınarak öğrencileri kurslara gönderebildiklerini belirterek, gençlerin "Genç Kanatlar Topluluğu"na üye olup kurslara katılmalarını beklediklerini kaydetti.

Muhabir: Ali Tuna / Zafer Fatih Beyaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: