THK'dan 42 Öğrenciye Model Uçak Sertifikası

Türk Hava Kurumu (THK) Isparta şubesi tarafından açılan model uçak başlangıç kursunu başarıyla tamamlayan 42 öğrenciye sertifikaları verildi.

Türk Hava Kurumu (THK) Isparta şubesi tarafından açılan model uçak başlangıç kursunu başarıyla tamamlayan 42 öğrenciye sertifikaları verildi.

THK Isparta şubesince Isparta Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde açılan model uçak başlangıç kursunu başarıyla tamamlayanlara sertifikalarının verilmesi amacıyla düzenlenen törende konuşan THK Isparta şube başkanı Zafer Çağlar, THK'nin 87'inci kuruluş yıl dönümünün kutladığını söyledi.

THK'nın amacının ülke gençliğine havacılığı sevdirmek olduğunu, bu amaç doğrultusunda gençlere daha rahat ulaşabilmek için THK Genel Başkanlığı olarak proje başlattıklarını anlatan Çağlar,"Isparta Endüstri Meslek Lisesi havacılık aktivitelerinin yoğunlukla gerçekleştirildiği okullarımızdan biri. Bu nedenle böyle bir törende bulunmak beni ziyadesiyle memnun etti. Ayrıca okullardaki havacılık kurslarına ücretsiz malzeme yardımında bulunuyoruz. THK olarak son 4 yılda bin 642'e yakın sertifika verdik. Bugün de 42 öğrenciye sertifikalarını takdim edeceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Yılmaz Telli ise, Türk Hava Kurumu'nun desteğiyle açılan kursun büyük ilgi gördüğünü, 4 yılda 160 öğrencinin kurslara katıldığını belirterek, desteklerinden dolayı THK Şube Başkanı Çağlar'a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından model uçak başlangıç kursunu başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: