THK’dan Kağızmanlı muhtarlara plaket

THK’dan Kağızmanlı muhtarlara plaket

THK’dan Kağızmanlı muhtarlara plaket

Türk Hava Kurumu Kağızman Şubesi Başkanlığı ilçede kendilerine yardımcı olan ve başarı gösteren dört muhtara plaket verdi.

Türk Hava Kurumu Kağızman Şubesi Başkanı Abdurrahman Namal, Başkan Yardımcısı Şehmail Öztürk ve Şube Saymanı Fevzi Altun’un Kağızman Kaymakamlığı makamında yaptıkları bir açıklama ile plaket takdimi yapıldı.

Şube Saymanı Fevzi Altun Türk Hava Kurumu’nun Kağızman’da yaptığı çalışmaları şöyle anlattı: 2011 yılında kurban derisinde 34 milyar 598.14 Lira bir gelir sağlanmıştır.Fitre ve Zekat’da 7 milyar 312 Lira gelir sağlanmıştır. Bunun %50 payı Sosyal Yardımlaşmanın payıdır. Yapılan yardımlarda büyük payı Kağızman ilçesi almıştır. Böylelikle ilçe halkı yararlanmıştır, diye konuştu.

Reklam
Reklam

2011 Yılı Fitre ve Zekat ile Deri Toplama faaliyetlerinde Türk Hava Kurumu Kağızman Şubesi’ne yardımcı olan Kuloğlu Köyü Muhtarı Abdulselam Koçak, Kötek köyü Muhtarı Ayhan Büyüktanır, Çilehane Köyü Muhtarı Süleyman Yılmaz( Kendisi il dışında olduğundan plaketi vekaleten oğlu Şahin Yılmaz’a verildi) ve Taşbilek Köyü Muhtarı Asker Güzel’e plaketlerini Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy verdi.

Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy yaptığı konuşmada bütün köy ve mahalle muhtarlarına sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için kapılarının açık olduğunu belirtti. Kendilerine böyle önemli bir kuruma yardımcı olduklarından dolayı teşekkürlerini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: