Thk’dan Öğrencilere Türk Kuşu Gezisi

Türk Hava Kurumu Karabük Şubesi gerçekleştirdiği organizasyon ile Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Çamkent...

Türk Hava Kurumu Karabük Şubesi gerçekleştirdiği organizasyon ile Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Çamkent Ortaokulunu öğrencilerini Ankara’ya geziye getirdi.

THK tarafından Ankara’ya geziye getirilen öğrencilere THK ünivertesi ve Türkkuşu Genel Müdürlüğü ve THK müzesini gezdirdi. Gezi kapsamında THK Genel Başkanı Osman Yıldırım ve THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Bam’nda ziyaret edildiği gezide THK Karabük Şube Başkanı Cihan Saraç, Karabük’teki çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Gezide öğrencilere THK tarihi, geçmişi ve bugünkü üniversiten yapısı ve geleceği ile ilgili slayt gösterisi de yapıldı. Öğrenciler simülatörde pilot eğitimine de katılan öğrenciler yangın söndürme ve ambulans uçakları da yerinde inceledi. Öğrencilere son olarak Havacılık müzesi ve paraşüt kulesini gezdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: