THY, ikramda dünya ikincisi seçildi

Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi seçilen Türk Hava Yolları (THY), TURKISH DO & CO’nun ikramları...

Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi seçilen Türk Hava Yolları (THY), TURKISH DO & CO’nun ikramları ile Skytrax ödüllerinde tüm kategorilerde dünya ikincisi seçildi.
Sivil havacılık sektörünün ürün ve kalitesini denetleyen Skytrax, THY’nin uçakta verdiği ikram hizmetlerini ödüllendirdi. Türk Hava Yollari, DO & CO ve THY ortaklığı olarak 2007 yılından beri Türkiye pazarında hizmet veren TURKISH DO & CO’nun şekillendirdiği ikram konseptiyle, En İyi Business Sınıfı Uçak İkramı, En İyi Premium Ekonomi Sınıfı Uçak İkramı ve En İyi Ekonomi Sınıfı Uçak İkramı olmak üzere üç kategoride dünya 2.’si oldu.
Geçtiğimiz yılki Skytrax değerlendirmesinde de TURKISH DO & CO’nun Türk Hava Yolları ekonomi sınıfında verdiği ikram hizmeti dünyanın en iyisi seçilmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz