THY, Sabiha Gökçen'den De Kiev'e Uçacak

Türk Hava Yolları(THY), Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan da Ukrayna'nın başkenti Kiev'e haftada 3 sefer düzenleyecek. THY,...

Türk Hava Yolları(THY), Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan da Ukrayna'nın başkenti Kiev'e haftada 3 sefer düzenleyecek. THY, Atatürk Havalimanı'ndan Kiev'e haftada 13 sefer düzenliyor.

THY'den yapılan açıklamada, Atatürk Havalimanı'ndan Kiev'e haftada yapılan 13 seferin yanı sıra Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan da bu kente haftada 3 sefer yapılacağı belirtildi. Açıklamada, İstanbul-Kiev uçuşunun 122 euro, Kiev-İstanbul uçuşunun ise 169 dolardan başlayacağı ifade edildi.

Antalya, Bodrum, Dalaman ve İzmir’e bağlantılarla yolculuk ağı genişleyecek. Sefer saatleri ise: Sabiha Gökçen’den saat 14.35'te kalkış, 16.35’te de Kiev’e iniş yapılacak. Kiev’den saat 17.35'te kalkan uçak da saat 19.35’te Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: