THY Teknik, turnuvası ile çalışanlarını motive etti

THY Teknik’in çalışanların birlik ve dayanışmasını artırmak için ilk kez düzenlediği basketbol turnuvası Airturks takımının...

THY Teknik’in çalışanların birlik ve dayanışmasını artırmak için ilk kez düzenlediği basketbol turnuvası Airturks takımının şampiyonluğu ile sona erdi. Toplam 7 grupta 28 takımın mücadele ettiği turnuvada 205 oyuncu yer aldı.
Açılışı A milli basketbol takımı yöneticileri Barbaros Akkaş, Harun Erdenay ve milli basketbolcu Enes Kanter’in de katılımıyla 27 Eylül’da başlayan turnuvanın final maçı Airturks Magic Box arasında oynandı. Üstün bir oyunla rakibini yenen Airturklik kupasının sahibi oldu.
Kupa törenine katılan THY Teknik Genel Müdürü Doç. Dr. İsmail Demir, THY ailesi olarak spor organizasyonlarına ve sporculara destek vermeyi önemsediklerini belirtti.
Demir, “Büyük hedeflerin ancak sağlıklı beden ve kafalarla gerçekleşeceğine inanıyoruz. Bu tür organizasyonların çalışanlar arasında kaynaşma ve takım ruhu oluşturmayı sağlamada katkısına bu turnuva boyunca bir kez daha şahit olduk. Turnuvada mücadele veren tüm takımları ve birhassa ilk üçe giren takımları kutluyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz