THY Uçağı, Motordaki Arıza Sebebiyle Geri Döndü

İçerisinde Grand Prix Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda mücadele eden A Milli Bayan Voleybol Milli Takımı’nın da...

İçerisinde Grand Prix Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda mücadele eden A Milli Bayan Voleybol Milli Takımı’nın da bulunduğu THY’nin İstanbul-Osaka seferini yapan uçak, seyir halindeyken motorda oluşan arıza sebebiyle dönüş yapmak zorunda kaldı.

Bugün saat 01.10’da İstanbul’dan kalkış yapan TK 46 sefer sayılı ‘Kayseri’ isimli Airbus 330 tipi uçak, kalkışından 4 saat sonra Türkmenistan hava sahası üzerindeyken motorunda bir arıza meydana geldi.

Motordaki düşük performans sebebiyle oluşan arıza için, uçağın kaptan pilotu İstanbul’a geri dönüş kararı aldı. Saat 08.00 sıralarında Atatürk Havalimanı’na iniş yapan uçak bakıma alındı. Yapacakları son ayak maçları için Osaka’ya gidecek olan A Milli Bayan Voleybol Milli Takımı’nın sporcuları dinlenmek için otele gitti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: