THY'de sınıf yükseltme artık daha kolay

İSTANBUL (İHA) - Türk Hava Yolları (THY) özel yolcu programı, Miles&Smiles üyeleri için yeni bir olanak daha sunuyor.

Bu yeniliğe göre, halen sadece Elite ve Elite Plus üyelerinin yararlandığı bir hizmet olan check-in esnasındaki son dakika upgrade (Sınıf Yükseltmek) imkanından, bundan böyle Classic ve Classic Plus üyeleri de dahil tüm Miles&Smiles üyeleri yararlanabilecek.

Yeni uygulama çerçevesinde, Miles&Smiles hesabındaki millerle upgrade olmak için satış ofislerine başvurmadan işlem yapılabilecek. Özel Yolcu Programı Miles&Smiles üyeleri, millerini kullanarak upgrade olmak için 444 0 849 (444 0 THY) numaralı Türk Hava Yolları Çağrı Merkezi'ni arayarak telefonda işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Reklam
Reklam

Miles&Smiles üyelerinin kullanımına sunulan bir diğer yenilik ise First Class'a upgrade imkanı oldu. Bu yenilikle Business Class bileti olan Miles&Smiles üyeleri milleriyle First Class konforunu yaşayabilecekler.

Türk Hava Yolları yeni uygulamanın başlamasıyla birlikte, Haziran ayı sonuna kadar First Class'a geçişte (upgrade) mil promosyonu düzenliyor. Promosyon kapsamında Miles&Smiles üyeleri Londra'ya 15 bin mil; Singapur, Hong Kong ve Bangkok'a 25 bin mil karşılığında Business sınıftan First Class'a geçebilecekler.